crushcruschcrusch

Och sedan var det ju han. Den andra. Med de vackraste blå ögonen i världen. Med ett skratt som får mina ben att ge vika. Med ord som går via magen rätt in i hjärtat. Och alla de andra klyschorna.

...

Alkohol. Vilket påhitt. Är vaken med tuppen en lördag med gårdagens bravader cirkulerandes i huvudet. Alla ord jag skulle ha lämnar kvar i mitt huvud, alla blickar. Den sista ölen. Herregud. Jag inser att jag måste hitta andra sätt att ventilera så allt slipper bubbla upp genom mig vid icke väl valda tillfällen. Inget mer av det här. Kontrollerade former och munkavel. Skjut mig.

...

Din hud är så bekant. Din doft är hemma. Ditt hår, dina ögon. Dina händer. Hur ska jag kunna släppa allt? Kunna släppa dig? Ikväll kom det ikapp mig. Jag saknar dig. Även fast jag alldeles just hade dig här. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig!

vi, då

Och så kom den ikapp mig. Saknaden. Saknaden av det som varit och den perfekta illusionen av hur det egentligen var. Allt det fina. Allt det bra. Alla de stunder då vi faktiskt älskat varandra mer än vad som varit möjligt. Saknaden av oss.

det är över

Fyra år och två veckor senare är ingenting det enda som finns kvar. Det, och en tillsammansmöblerad lägenhet som väntar på att bli isärplockad. Hur det kom till detta och när vi slutade vara förutbestämda för den där evigheten vet jag inte. Jag minns bara blixten som slog ner och ser nu skadan som den gjort. Min blixt. Våra skador.
Och nu då?

RSS 2.0